Despre Noi

Moț, Balaciu, Olah (MBO) – Societate Profesionala de Avocați cu Răspundere Limitată a fost fondată în anul 2015, prin asocierea avocaților Moț Radu Cristian, Balaciu Cristian Florin și Olah Cătălin, având un capital social de 10.000 euro.

Sediul Societății este în Romania, Arad, str. Mihai Eminescu nr.37 ap.2, județul Arad, tel./fax +40.357.802.388.

Societatea este membră a Baroului de avocați Arad, desfășurându-și activitatea juridică, în toate domeniile dreptului românesc, pe întreg teritoriul României.

Despre noi putem spune că avem drept scop oferirea de servicii uniforme și de calitate clienților noștri, indiferent care dintre avocații asociați se ocupă de problema Dumneavoastră.

Abordarea noastră juridică este fundamentată pe solide capacități profesionale și experiența acumulată de-a lungul timpului. Activitatea biroului nostru nu este limitată de frontiere geografice sau de specializarea persoanelor, pentru a oferi servicii la cele mai înalte standarde oriunde clienții noștri au nevoie de ele.

Asigurăm consultanță juridică și reprezentare atât persoanelor juridice cât și persoane fizice, în toate domeniile dreptului. Obiectivul nostru este să le oferim servicii de calitate și consultanță pe cât mai multe planuri, în funcție de activitățile desfășurate de aceștia.

Majoritatea clienților noștri ne vizitează pe baza de recomandare din partea vechilor clienți, prietenilor și a partenerilor noștri datorită dedicației noastre pentru clienți și determinarea noastră de a oferi reprezentare de calitate.

Pe lângă asistența și reprezentarea în fata instanțelor de judecată, asigurăm asistență și consultanță în afaceri, tranzacții comerciale și tranzacțiile imobiliare.

De asemenea, deținem o vastă experiență în revendicările imobiliare, fie ele în domeniul legilor fondului funciar, fie în materia retrocedărilor de imobile conform Legii 10/2001 , atât pentru revendicări în natura cât și despăgubiri bănești și/sau în acțiuni la fondurile de despăgubire.