Fa cunostinta cu echipa MBO - Mot, Balaciu, Olah

Mot, Balaciu, Olah (MBO) - Societate Profesionala de Avocati cu Raspundere Limitata s-a infiintat prin asocierea avocatilor Mot Radu Cristian, Balaciu Cristian Florin si Olah Catalin.

Sediul Cabinetului este in Romania, Arad, str. Mihai Eminescu nr.37 ap.2, judetul Arad, tel./fax +40.357-802.388

Cabinetul nostru este membru al Baroului Arad, desfasurandu-si activitatea juridica pe intreg teritoriul Romaniei si in Europa.

Obiectivul Nostru
Obiectivul nostru este sa oferim intotdeauna servicii uniforme clientilor, indiferent care dintre avocatii asociati lucreaza la o cauza. Abordarea noastra juridica este fundamentata pe solide capacitati profesionale si experienta. Activitatea biroului nostru nu este limitata de frontiere geografice sau de specializarea persoanelor, pentru a oferi servicii la cele mai inalte standarde oriunde clientii nostri au nevoie de ele.
Clientii nostri sunt atat societati private cat si persoane fizice. Obiectivul nostru este sa le oferim servicii de calitate si consultanta pe cat mai multe planuri, in functie de activitatile ce firmele le desfasoara.
Majoritatea clientilor nostri ne viziteaza pe baza de recomandare din partea vechilor clienti, prietenilor si a partenerilor nostri datorita dedicatiei noastre pentru clienti si determinarea noastra de a oferi reprezentare de calitate.

Pe langa asistenta si reprezentarea in fata instantelor de judecata in toate domeniile dreptului romanesc asiguram asistenta si consultanta in tranzactiile imobiliare.

De asemenea detinem o vasta experienta in revendicarile imobiliare fie ele in domenul legilor fondului funciar , fie in materia retrocedarilor de imobile conform Legii 10/2001 , atat pentru revendicari in natura cat si despagubiri banesti si/sau in actiuni la fondurile de despagubire.