Arad, str.Mihai Eminescu nr.37, ap.2 :

Prezentare Moț, Balaciu, Olah-SPARL


Cine suntem

Am inceput colaborarea în anul 2006 prin asocierea cabinetelor individuale de avocat Moț Radu Cristian, Balaciu Cristian Florin și Olah Cătălin, profesând timp de 9 ani sub forma de cabinete de avocat asociate.

In anul 2015 am hotărât să schimbăm forma de organizare a profesiei din cabinete de avocat asociate în societate profesională de avocați cu răspundere limitată.

Astfel, a luat ființă Moț, Balaciu, Olah (MBO) – Societate Profesionala de Avocați cu Răspundere Limitată, formă de organizare prin care putem gestiona mai bine activitatea noastră juridică, atât în relația cu clienții cât și cu instanțele de judecată.

Din anul 2006 și până în prezent am dobândit experiență profesională în diverse domenii, cum ar fi: dreptul penal, achiziţiile publice, revendicări imobiliare, sănătate, vânătoare și regimul armelor și munițiilor, dreptul societar, dreptul muncii, recuperarea de creanţe comerciale, insolvenţa şi dreptul creditorilor, dreptul transporturilor, contenciosul administrativ şi fiscal, contracte și asigurări, divorțuri, partaj, încredințări minori, moșteniri și executări silite.

Scopul nostru este de a oferi clienților servicii uniforme și de calitate, fără ca activitatea biroului nostru să fie limitată de frontierele geografice sau de specializarea avocaților, pentru a oferi clienților noștri servicii la cele mai înalte standarde, oriunde au nevoie de ele.

Majoritatea clienților ne vizitează pe bază de recomandare din partea vechilor clienți, a prietenilor și a partenerilor noștri, datorită dedicației noastre pentru profesia de avocat și a diligențelor profesionale depuse în vederea soluționării favorabile a problemelor juridice.

Avem o gamă diversificată de clienți:

  • societăți a căror înființare și demarare a activității s-a făcut alături de noi,
  • societăți care, împreună cu noi, și-au consolidat afacerile în diverse domenii de activitate: comerț (online și prin magazine specializate), producție, construcții civile și industriale, transport rutier de mărfuri și logistică, prestatori de servicii.
  • instituții publice
Pentru a vedea serviciile prestate de societatea noastră puteți accesa pagina Servicii